Το Erasmus Student Network Greece, με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων διοργανώνει για πέμπτη χρονιά το Erasmus Leaders. Στο διήμερο event μπορείς να λάβεις όλες τις πληροφορίες και την καθοδήγηση που χρειάζεσαι για να πετύχεις τα επαγγελματικά σου όνειρα!
 Κάνεις τα πρώτα σου βήματα στην αγορά εργασίας;
 Δεν ξέρεις πώς να αξιοποιήσεις τα skills που έλαβες από το Erasmus σου;
 Δεν ξέρεις πώς να πας Erasmus και τι ευκαιρίες υπάρχουν;
 Ή μήπως έχεις εθελοντική εμπειρία και δεν ξέρεις πώς μπορεί να βοηθήσει την καριέρα σου;
Τότε σε περιμένουμε στο Erasmus Leaders!

Τι θα βρεις τις δύο ημέρες:
Workshops & Ομιλίες
Discussion Panels
Career Fair (Έκθεση Καριέρας)
CV & LinkedIn Corner
Mobility Fair (Έκθεση Κινητικότητας)

Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Μαΐου
10:00 - 19:00
Ζάππειο Μέγαρο
Μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση και δηλώστε συμμετοχή εδώ:
 bit.ly/Erasmus-Leaders

Bonus point: Εκπλήξεις και giveaways περιμένουν να τα ανακαλύψεις!
---
Τι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο;
 Career Fair: Συνομίλησε με εταιρίες, επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς και λάβε χρήσιμες και προσωποποιημένες συμβουλές για την επαγγελματική σου αποκατάσταση! Μη χάσεις την ευκαιρία να συνδεθείς με επαγγελματίες του κλάδου που σε ενδιαφέρει και να μοιραστείς το βιογραφικό σου ή το LinkedIn σου.
 Career Workshops: Ενίσχυσε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου μέσα από μια σειρά workshops και panels που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά και μόνο για να εκτοξεύσεις τα skills σου. Μη χάσεις την ευκαιρία να μάθεις από ειδικούς, αλλά και να εκφράσεις τους προβληματισμούς σου και τις απορίες σου.
 CV & LinkedIn Corner: Ρώτησε απευθείας τους recruiters πώς το CV σου και το LinkedIn Profile σου θα αναδείξουν πιο αποτελεσματικά τις σπουδές, τις ικανότητες και τις εμπειρίες σου!

Τι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή;

Mobility Fair: Είτε αναζητάς νέες προκλήσεις, είτε μια ευκαιρία να αναπτυχθείς προσωπικά, το mobility fair είναι το τέλειο μέρος για να εξερευνήσεις τις επιλογές σου για μια ενδεχόμενη κινητικότητα. Ενημερώσου για τα οφέλη του προγράμματος Erasmus, μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για την αίτησή σου, αλλά και την χρηματοδότηση του προγράμματος. Φορείς και οργανισμοί στην έκθεση κινητικότητας θα σου λύσουν όλες τις απορίες!

Mobility Discussions: Πάρε μέρος σε μια σειρά από συζητήσεις ανάμεσα σε ειδικούς και στη γενιά Erasmus για το πώς η εμπειρία Erasmus αυξάνει το ενδιαφέρον για τα διεθνή ζητήματα, αλλά και ενισχύει την απασχολησιμότητα.

 Οι παραπάνω δράσεις θα γίνονται παράλληλα την εκάστοτε ημέρα.
 Οι θέσεις είναι περιορισμένες για αυτό τρέξε για εγγραφή!
 Σύντομα θα ανακοινωθεί η agenda των workshops. Αν έχεις κάνει ήδη εγγραφή σε κάποιο fair, θα σε ενημερώσουμε μέσω email με το άνοιγμα των εγγραφών τους.
 Βρες τα Frequently Asked Questions στη σελίδα για να λύσεις τις απορίες σου. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μας στείλεις και μήνυμα.
---
Αυτή η εκδήλωση διοργανώνεται από το Erasmus Student Network Greece σε αυστηρά εθελοντικό πλαίσιο.

Date: 
27/05/2023 - 09:00
Place: 
Zappeion
Address: 
Greece
Price: 
Free
  • Everyone is invited.